Menestyksekäs syyskokous!

Meillä oli jälleen onnistunut syyskokous! Tämän vuoden kokous pidettiin Hurtigrutenilla risteilyllä Ålesundista Trondheimiin. Norjan kaunis luonto loi mukavat kehykset tapahtumalle. Kävimme ohjatulla kierroksella Ålesundissa keskiviikkoiltana ja söimme mukavan päivällisen paikallisessa ravintolassa tapaksineen ja juomineen.

Torstaiaamuna lähdimme Ålesundista kohti Hjørundfjordenia. Nousimme maihin Urkessa, missä tapasimme paikallisväestöä ja seurustelimme paikallisessa pubissa. Palattuamme Ålesundiin koimme yllätyksen: vauhdintäyteinen kierros Ålesundissa kahdella suurella kumiveneellä ennen kuin Hurtigruten lähti jälleen satamasta torstai-illalla ja lipui yöhön kohti Trondheimia.

Tämän vuoden syyskokouksen aiheena oli markkinointi. Markedssjefenenin Hanne Ninnia Teigen Gjerde piti yksityiskohtaisen esityksen työstä ja projektista. Kuulimme myös luennon kymmenestä markkinointitoimenpiteestä, jotka on helppo ottaa käyttöön omassa toiminnassa. Myös jotkut toimittajistamme osallistuivat kokoukseen ja esittelivät uutuuksiaan. Tuhannesti kiitoksia teille!

Perjantaina vierailimme ISS Planteservice’illä Trondheimissa, missä meidät vietiin tutustumaan yhteen projektiin ja saimme nähdä heidän tilojaan. Kävimme myös pienellä kierroksella ja hienolla perjantailounaalla EC Dahlsin panimolla.

Mukana olleille tuhannet kiitokset yhteistyöstä!