PANTONE herättää värin henkiin Lontoossa

Photoshopin värit toimittava yritys työskentelee nyt yhdessä Airbnb’n kanssa ja on sisustanut kokonaisen talon käyttäen innoituksen pohajan yhtä ainoaa väriä. Pantone ja Airbnb esittelivät tiistaina Outside In -talon, vuoden väristä innoituksensa saaneen vihreän teematalon.

Pantonen vuoden väri 2017 on 15-0343 Greenery, energinen vihreän sävy. Väri on toiminut innoituksen pohjana kokonaiselle kodille Lontoossa. Isäntä toivottaa vieraansa tervetulleiksi Pantonen värikartan mukaisesti maalatulla ovella juuri puristetulla vihreällä tuoremehulla. Outside In -talo tuo luonnon vihreät värit sisälle, sillä talon sisällä on kasvihuone ja vastaanottoalueella puutarha, makuuhuone ja metsä. Outside In -talo on osa Airbnb’n suhteellisen uutta trendiä, jossa asuminen yhdistetään tekemiseen. ”On vaikea kuvitella parempaa väriä vuodelle 2017 kuin Greenery, joka on uusia alkuja, kasvua ja elämänvoimaa symbolisoiva väri”, sanoo James McClure, Airbnb’n Pohjois-Euroopan johtaja.

Talossa, joka sijaitsee osoitteessa 4 Dingley Place, Clerkenwell, Lontoo, on kaksi makuuhuonetta, joissa on tilaa yhteensä neljälle vieraalle. Airbnb-varauksien jäljiltä jäävät ajat menevät AIGAn käyttöön, joka on voittoa tavoittelematon suunnittelijoiden toimialajärjestö.

”Koska Pantone 15-0343 Greenery on lämmin ja pistävä keltavihreä sävy, joka herättää halun rentoutua, latautua ja tankata energiaa, oli yhteistyö ensimmäistä kertaa Airbnb’n kanssa ja Pantonen vuoden värin 2017 henkiin herättäminen luonnollinen kehitysvaihe”, sanoo Laurie Pressman, Pantone Color Institutein varatoimitusjohtaja.