Mihin vihreää sisäympäristöä tarvitaan?

Vihreä, terveellinen ja viihtyisä työpaikka tekee työntekijöistä terveempiä, mikä puolestaam johtaa sekä mukavampaan että tuottoisampaan toimintaan.

Ilma ja ympäristö paranee elävien kasvien myötä.

Kasvit voivat auttaa kasvattamaan ilmankosteutta ja puhdistamaan ilmasta haitallisia aineita. Tämän vuoksi ne voivat myös vähentää kuivan ilman ja staattisen sähkön aiheuttamia vaivoja.

Norjalaisessa tutkimuksessa (Fjeld et al. 1998) todettiin, että toimistotyöntekijät valittivat vähemmän väsymystä ja hengitystievaivoja mikäli heillä oli työpöydällään viherkasveja. Professori Tove Fjeldin mukaan tämä selittyy todennäköisesti parantuneen ilmanlaadun ja kasvien mukanaan tuomien esteettisten ja psykologisten vaikutusten yhdistelmällä.

Norjalaisessa tutkimuksessa (Fjeld et al. 1998) todettiin, että toimistotyöntekijät valittivat vähemmän väsymystä ja hengitystievaivoja mikäli heillä oli työpöydällään viherkasveja.

Säästä rahaa ammattiavun avulla

Vihersisustuksen valinta yksityisiin ja julkisiin tiloihin vaatii kokemusta ja osaamista. Viherkasviympäristöjen ja istutusten muodostamiseen vaaditaan tietoa siitä, mitkä kasvit viihtyvät yhdessä, jotta lopputuloksesta tulee onnistunut.

Ota yhteyttä Nordic Greeniin jäsenyritykseen saadaksesi viheralalle koulutetulta henkilökunnalta hyviä neuvoja ja ammattitaitoista apua seuraavista asioista:

  • Muodostelmat ja suunnittelu
  • Soveltuvien kasvien ja ruukkujen valinta
  • Kasvien sijoitus
  • Kasvien valaistuksen valinta
  • Kasvien hoito ja ylläpito
  • Kasvien avulla terveempi ympäristö

Nordic Greenin jäsenet pyrkivät inspiroimaan sinua, toimintaasi ja työntekijöitäsi.

Anna meidän inspiroida sinua!

© Copyright - Nordic Green